Menu

 


MENU


AFTENKORT


Serveres hver fredag og lørdag

Fra kl. 17.30-21.00



Forretter:


Vol au vent – kalvebryst i veloute med urter,

friteret kalvebrisler og brøndkarse
135,-


Sprødt pocheret æg med friteret kartoffel, syltede perleløg, salat og lun purløgscreme
105,-


Foie gras terrine – terrine af andelever serveres m/ sylt, grillet brioche og marineret salat
155,-


Hovedretter:


Stegt kalvefilet m/ asparges broccoli, grønne bønner, sauce bordelaise og danske kartofler
240,-


Stegt kulmule serveret med glaserede gulerødder, grønkål, fennikel, sauce nage og danske kartofler
235,-


Spoleben af gris med glaseret rødbede, kartoffel/løg kompot og brunet smør med bacon og æble
225,-


Desserter:


Chokoladefondant – chokoladekage med blødt indre hertil vaniljeis og knas
125,-


Creme Brulée serveret med grøn æblesorbet
105,-


5 slags oste fra arla unika hertil sylt og bornholmske rugkiks
115,-


Børneretter:


Pomfritter med røde pølser

65,-


Pomfritter med kyllingetenders

65,-


Pomfritter med børnebøf

98,-



SØNDAGSMENU

"Middag på kroen"


Serveres hver søndag

Fra kl. 17.30-21.00



Hver søndag kører vi med et tilbud på 2 retter for 199 kr.


Forret:

Hjemmelavet gravad laks serveres med rævedressing og smørstegt rugbrød


Hovedret:

Langtidsstegt oksehøjreb serveres med sylt, skysauce og kogte danske kartofler





For den klækkelige pris af 50 kr. kan der tilkøbes en dessert, som består af:


Dessert:

Gammeldags æblekage af hjemmelavet æblemos, makroner og flødeskum.

Strandingskroen, Høkervej 2

9492 Blokhus

Tlf. 98 24 90 07

E-mail: info@strandingskroen.dk