Menu

 


MENU


KLASSISK FROKOST- BUFFET


Serveres hver lørdag og søndag i november

Fra kl. 12-15


Marieneret sild med kapers og karrysalat

Krydret sild med smilende æg

Koldrøget laks med rævedressing og citron

Pålægsfad med tilbehør

Hjemmelavet hønsesalat med sprødt bacon

Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonnaise

Grøn salat med vinaigrette


Tarteletter med høns i asparges og pernille

Hjemmelavede frikadeller

Sprødstegt ribbensteg med rødkål

Lun leverpostej med bacon og ristede svampe

Sprødstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade


Ostebræt med syltede nødder og kiks

Hjemmebagt kage med vaniljecreme

Frisk frugt


198 kr. pr. person


A LA CARTE FROKOST


Serveres hver lørdag og søndag

Fra kl. 12.00-16.00



Frokost-retter:


Sildeplatte serveret med 3 slags sild samt tilbehør. Hertil rugbrød, fedt og smør
115,-

Rejemad på franskbrød med håndpillede rejer, mayonnaise, tomat og smilende æg
115,-

Stor tartelet serveret med høns i asparges, persille og urter
95,-

Pandestegt rødspættefilet på rugbrød med hjemmerørt remoulade og citron
95,-

Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat, syltede agurker og rugbrød
95,-

Ostemad serveret på franskbrød med løg, kraft sky, karse og grov sennep
95.-


Desserter:


Gateau marcel serveret med hindbær sorbet, sprød chokolade knas, og syltede skovbær.         
75.-    

Dagens kage og kaffe
65,-

Dagens udvalg af 5 slags oste fra Arla unika hertil sylt samt bornholmske rugkiks
115,-




AFTENKORT


Serveres hver fredag og lørdag

Fra kl. 17.30-21.00



Forretter:


Terrine af grisenakke, persilleemulsion, syltede perleløg, sennepsfrø og frisk persille
105,-

Varmrøget laks, serveret med malt, salat af urter samt hjemmerørt mayonnaise
115,-

Hummersuppe, serveret med stegt jomfruhummer, sauteret efterårsgrønt samt creme fraiche
125,-


Hovedretter:


Bøf af oksemørbrad, serveret med svampe, kål, pommes fritter og sauce bearnaise
245,-

Braiseret lammeskank serveret med hjemmesyltede beder, grov kartoffelmos og syltet citron
255,-

Brødstegt torsk, serveret med variation af blomkål

hertil brunet smør med nødder og nye kartofler
235,-


Desserter:


Gateau marcel serveret med hindbær sorbet, sprød chokolade knas, og syltede skovbær.       
105.-    

Tarte au citron serveret med lemoncurd sat i mørdejstærte m/ marengs og vaniljeis
105,-

Dagens udvalg af 5 slags oste fra arla unika hertil sylt samt bornholmske rugkiks
115,-


Børneretter:


Børne bøf med pommes frites
65,- 

 

Sprødstegt kylling med pommes fritter
65,-


Paneret rødspætte filet med pommes fritter og frisk citron
75,-


Børne is med vanilje is og chokolade
65,-



SØNDAGSMENU

"Middag på kroen"


Serveres hver søndag

Fra kl. 17.30-21.00



Hver søndag kører vi med et tilbud på 2 retter for 199 kr.


Forret:

Hjemmelavet gravad laks serveres med rævedressing og smørstegt rugbrød


Hovedret:

Langtidsstegt oksehøjreb serveres med sylt, skysauce og kogte danske kartofler





For den klækkelige pris af 50 kr. kan der tilkøbes en dessert, som består af:


Dessert:

Gammeldags æblekage af hjemmelavet æblemos, makroner og flødeskum.




JULEFROKOST BUFFET


Hver lørdag & søndag i december fra 12.00 – 15.00, 
samt mellem jul og nytår fra 26/12 – 30/12


~ Marinerede sild, Karrysalat & Smilende æg  ~
~ Julesild samt hjemmelavet stegte sild ~

~ Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonnaise ~

~ Pandestegt pankopaneret rødspættefileter ~

med hjemmerørt remoulade samt brændt citron ~

~ Citrus/rosenpeber rimmet laks med citron/peber-dressing ~

~ Kalvesylte med syltede rødbede, rødløg og sennep ~

~ Julemedister med grønlangkål ~

~ Stegt andelår med hjemmelavet rødkål ~

~ Helstegt benskinke med sprøde svær ~

~ Æbleflæsk med timian ~

~ Rosenkålsalat med bær ~

~ Hvidkålssalat ~

~ Ost med abrikos-kompot og bornholmske rugkiks ~

~ Ris a la mande med kirsebærsauce og portvins syltede nødder ~

Hertil serveres lunt friskbagt brød og hjemmerørt smør


198,- pr. person

Strandingskroen, Høkervej 2

9492 Blokhus

Tlf. 98 24 90 07

E-mail: info@strandingskroen.dk