Menu

 


MENU


AFTENKORT

Fra kl. 17.30-21.00



Forretter:


Hummerbisque m/ cognac serveret med dampet hvid fisk og brød.

145,-


Terrine af braiseret okse m/ grov sennepscreme, sylt samt chips og urter.

125,-


Hovedretter:


Helstegt rødspætte m/ persille blanquette, dildsprængt agurk, råsyltede skovbær, grillet citron og nye kartofler kogt m/ løvstikke.

235,-


Kalvemørbrad m/ pommes puré, saltbagt selleri samt sauce bordelaise.

265,-


Desserter:


Brombærtærte m/ vaniljecreme, friske brombær samt vaniljeparfait.

110,-


Tarte tatin

Karamelliseret æbletærte bagt med butterdej serveret m/ vaniljeis.

OBS: Laves kun til 2 pers.

175.-


5 slags fra Arla unika serveret m/ sylt og bornholmske rugkiks.

115.-


Børneretter:


Pomfritter med røde pølser

65,-


Pomfritter med tenders

65,-


Pomfritter med børnebøf

98,-

Strandingskroen, Høkervej 2

9492 Blokhus

Tlf. 98 24 90 07

E-mail: info@strandingskroen.dk