Menu

 


MENU


AFTENKORT


Serveres hver fredag og lørdag

Fra kl. 17.30-21.00



Forretter:


Terrine af gris m/ æble, persilleemulsion, syltede perleløg, sennepsfrø og sprød kål
105,-


Koldrøget laks m/ citronconfit, peberrodsemulsion, sprød malt, salat og urter
115,-


Moules Marinieres m/ hvidløg, persille, rødløg, urter og smørstegt brød
110,-


Hovedretter:


Steak Bearnaise af ribeye (250g) m/ selleri, bagt hvidløg og pommes fritter
278,-


Pocheret torsk m/ blomkål, hasselnødder, fiskefumet og knuste kartofler
248,-


Confit de canard m/ bagte jordskokker, syltede skalotteløgrød, vinsglace og knuste kartofler
248,-


Desserter:


Æblecrumblekage – hjemmelavet æblemos bagt med havrecrumble serveret m/ vaniljeis
105,-


Tarte au citron – Lemoncurd sat i mørdejstærte m/ marengs og vaniljeis
135,-


5 slags oste fra arla unika hertil sylt samt bornholmske rugkiks
115,-


Børneretter:


Pomfritter med røde pølser og ketchup
65,-


Pomfritter med kyllingetenders og remoulade
65,-


Pomfritter med fiskefilet og remoulade
75,-



SØNDAGSMENU

"Middag på kroen"


Serveres hver søndag

Fra kl. 17.30-21.00



Hver søndag kører vi med et tilbud på 2 retter for 199 kr.


Forret:

Hjemmelavet gravad laks serveres med rævedressing og smørstegt rugbrød


Hovedret:

Langtidsstegt oksehøjreb serveres med sylt, skysauce og kogte danske kartofler





For den klækkelige pris af 50 kr. kan der tilkøbes en dessert, som består af:


Dessert:

Gammeldags æblekage af hjemmelavet æblemos, makroner og flødeskum.

Strandingskroen, Høkervej 2

9492 Blokhus

Tlf. 98 24 90 07

E-mail: info@strandingskroen.dk