Menu

 


MENU


AFTENKORT

Fra kl. 17.30-21.00


Forretter:


Bagt torsk med sauce blanquette på hvidvin og kørvel, toppes med porrefrites.

105,-


Rilette af confiterede svinenakke, grov senneps mayo, rå syltede rødebede, skovbær og sprød malt.

115,-


Grøn salat med hvide og grønne asparges, citron vinaigrette, håndpillede rejer og smørristede croutons.

110,-


Rørt laksetartar lavet af fersk og røget laks, dild, agurk, cremefraiche og sennep, pyntes med rødløg, citronperler og jordskokkechips.

115,-


Hovedretter:


Helstegt rødspætte med persille blanquette, hvide asparges, brændt citron, jordskokkechips og nye kartofler.

225,-


Kalvemørbrad med hvide asparges, trøffel hollandaise, jordskokkechips og nye kartofler.

275,-


Panko paneret kyllingeroulade med røget spæk og spinat på en bund af sommergrønt. Dertil kalveglace med lys sherry og nye kartofler.

245,-


Tornedos rossini.

Oksemørbrad, foir gras, trøffel, smørstegt croutons, sauce finasciere og nye kartofler.

295,-


Desserter:


Chokolade trøffel med hvid chokolade ganache, hindbær sorbet, friske bær, krystalliseret chokolade og nøddekrokant.

110,-


5 slags oste med diverse.

115,-


Nyfortolkning af "koldskål" med jordbær og knas.

95,-


Blåbær consommé med hvid chokolade creme, chokolade krystal og sukkersejl.

105,-


FROKOSTKORT - BRASSERIEMAD

Fra kl. 12.00-15.00


Hovedretter:


Moules frites

Blåmuslinger hertil pommes og aioli.

175,-


Steak af oksefilet med fritter, sauce bearnaise og grilltomat.

225,-


Croque madame med spejlæg, landskinke, gruyere, sennep, salat og vinaigrette.

155,-


Bouillabaissa

Klassisk fiskesuppe med fisk og skaldyr.

195,-


Svampetoast, hvidløg, timian og citron.

135,-


Salat med gratineret gedeost, oliven, soltørrede tomater og vinaigrette.

105,-


Porcherede hvide asparges, trøffel hollandaise, rejer, jordskokkechips og nye kartofler.

235,-


Smørristet croutons med koldrøget laks, hjemmerørt citron/urte mayo og håndpillede rejer.

195,-


Desserter:


Creme brulee med æblesorbet.

105,-


Braiseret ananas i rom og rørsukker med vaniljeis.

105,-


                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strandingskroen, Høkervej 2

9492 Blokhus

Tlf. 98 24 90 07

E-mail: info@strandingskroen.dk