Børneretter
-
FiskefiletDKK 135
Citron, remoulade og pommes
-
OksebøfDKK 135
Pommes og ketchup
-
PandekageDKK 85
Vaniljeis og chokolade
Tavleretter
Tavle ret KUN 100 kr.
Uge 18
Porretærte i franske klæder
Forretter
Vi tilbyder vores aftenkort hver torsdag, fredag og lørdag.
-
Østers Pr. Stk.DKK 35
Citron og vinaigrette
-
Hvide aspargesDKK 145
Hollandaise, rejer og dild
-
Hvide aspargesDKK 145
Hollandaise og serrano
-
Foie gras terrineDKK 145
Abrikos og sprødt brød
-
Rørt tatarDKK 145
Pommes frites og aioli
-
BourgognesnegleDKK 145
Ostebrød og hvidløg
-
Fransk LøgsuppeDKK 145
Ostebrød og grønt
-
JomfruhummerDKK 165
Urtesalat og hvidløg
-
Brødkurv Pr. Pers.DKK 15
Pisket smør og oliventapenade
Hovedretter
Vi tilbyder vores aftenkort hver torsdag, fredag og lørdag.
-
Kroens klassikerDKK 275
Oksemørbrad, pommes frites og sauce bearnaise
-
Rokkevinge (fisk)DKK 275
Bagt kartoffelmos, syltede svampe og ramsløg
-
Tournedos RossiniDKK 325
Stegt foie gras, trøffel og bordelaisesauce
-
Rørt tatarDKK 195
Pommes frites og aioli
-
Ballontine (kylling)DKK 295
Morkelsauce og pommes Anna
-
Moules fritesDKK 195
Pommes frites og aioli
-
Fransk LøgsuppeDKK 195
Ostebrød og grønt
-
SkaldyrsfadDKK 595
Pil-selv-rejer, linemuslinger, sæsonens østers, krabbekløer og jomfruhummer Tilkøb: 15 g. kaviar 245 kr. og/eller 1/2 kogt sort hummer 195 kr. Ekstra østers 30 kr. pr. stk. Serveres kun for minimum 2 personer. Bemærk: Forudbestilles min. 2 dage i forvejen Skaldyrsfad pr. pers 595
Desserter
Vi tilbyder vores aftenkort hver torsdag, fredag og lørdag.
-
Crepes suzetteDKK 125
Appelsin, nødder og vaniljeis
-
Chokolade fondantDKK 135
Vaniljeis
-
AffogatoDKK 85
Vaniljeis og espresso
-
OsteplatteDKK 125
Abrikos og sprødt brød
-
Petit foursDKK 75
Hjemmelavede chokolader